Gespecialiseerde voor- en naschoolse opvang

Hoeve de Kaolder biedt voor- en naschoolse opvang op alle dagen van de week. Wij hanteren onze planningen voor de voor- en naschoolse opvang erg flexibel en afgestemd op uw wensen. 

Wij bieden een heel divers scala aan activiteiten, de jongeren kunnen bij ons knuffelen met onze konijnen en cavia's, paardrijden, skelteren en spelen in de speelweide, sporten in onze sportruimte of zelfs maaltijden bereiden in onze professionele keuken. Voor de liefhebber is het zelfs mogelijk om met boer Peter mee te lopen op de stal, koeien te voeren en zelfs mee te gaan melken. Ook is er een speciale muziekruimte met drumstel en keyboard voor de muziekliefhebber. Mocht de jongere zich even rustig willen terug trekken dan is dit ook mogelijk. 

De begeleiding is één begeleider op een vijftal jongeren, daarnaast is er ook één op één begeleiding mogelijk op de dagbesteding. Tijdens de voor- en naschoolse opvang werken we aan de persoonlijke leerdoelen en sociale contacten. Voorop staat natuurlijk dat de jongere een leuke tijd heeft en al spelende leert.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.