Aanbod

Het team van Hoeve de Kaolder bestaat uit enthousiaste, geschoolde (woon)begeleiders, ambulant begeleiders, orthopedagogen, therapeuten en gedragsdeskundigen. De medewerkers van Hoeve de Kaolder zijn opgeleid en gespecialiseerd in kinderen en jeugdigen met leer- en ontwikkelingsstoornissen.

Alle medewerkers onderschrijven de missie en visie van Hoeve de Kaolder,dragen deze ook uit en beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Hoeve de Kaolder heeft een horizontale (platte) organisatiestructuur. Dit wil zeggen dat er weinig tussenliggende managementlagen zijn tussen de werknemers en de managers. Dit om persoonlijk en productief contact tussen medewerker en organisatie te kunnen waarborgen.

dagbesteding

Op Locatie Hoeve de Kaolder een leuke, maar zeker ook leerzame tijd hebben ? Dat kan alle dagen van de week, ook in vakanties !

lees meer

tijdelijk verblijf

Wilt u meer weten over logeren en wonen voor kinderen met leer- en gedragsproblemen?

lees meer

gespecialiseerde begeleiding

Meer weten over individuele begeleiding bij u thuis of op locatie door een vaste professional ? Van case management tot psycho-educatie. 

lees meer

behandeling

Om de zorg in een meer complete en integrale vorm aan te bieden, biedt de Mutsaersstichting behandeling op locatie Hoeve de Kaolder aan.

lees meer

wonen

Hoeve de Kaolder heeft een kleine woongroep voor maximaal zes jongeren met problematiek waardoor thuis wonen geen optie is. 

lees meer

groei

Het Groei-traject is een project voor kinderen en jeugdigen die te maken hebben met uitval binnen het onderwijs en/of reguliere behandeling.

lees meer

Lijkt het je leuk om eens te komen kijken?

maak een afspraak
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.