Tijdelijk verblijf

Het uitvoeren en verlenen van kortdurende zorgverlening in de vorm van weekend- of logeeropvang van maandag tot zondag (het weekend loopt van zaterdagochtend 10.00 tot zondagavond 17.00 uur).
Bij weekend- of logeeropvang worden de mogelijkheden en de duur van het verblijf in gezamenlijk overleg vooraf vastgesteld.

Het aantal begeleiders zal afgestemd zijn op het aantal jongeren dat op dat moment verblijft bij Hoeve de Kaolder. Om voorstaande reden is het wenselijk om vroegtijdig de logeerplanning door te geven. Tijdig reserveren voorkomt teleurstellingen.

Elke jongere heeft een eigen slaapplek waar hij/zij mag verblijven met toestemming van de begeleiding. In overleg mag de jongere gebruik maken van zijn telefoon (onder toezicht, niet op de slaapkamer. Tussen 10.00-19.00 uur is gebruik van de telefoon niet toegestaan).

De jongere maakt in de avond of in de ochtend voor het ontbijt verplicht gebruik van douche of bad. Na de overlegde bedtijden dient iedere jongere op zijn kamer te blijven.

Indien nodig kan gebruik worden gemaakt van het toilet op de bovenverdieping. Er is altijd een (slaap)nachtdienst, alarm- en videobewaking aanwezig.

Voor meer informatie over dagbesteding en het tijdelijk verblijf kunt u terecht bij zorgcoördinator Rob Peeters (r.peeters@hoevedekaolder.nl, 0475-451701). In overleg met hem wordt een intake ingepland om de precieze hulpvraag helder te krijgen.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.