Logeren/deeltijd verblijf

Het is mogelijk om op Hoeve de Kaolder te logeren of gebruik te maken van deeltijd verblijf. Dit is mogelijk op alle avonden in de week m.u.v. zondagavond. Logeren wordt toegepast als respijtzorg op enkele momenten per jaar, deeltijd verblijf wordt toegepast indien er structurele ontlasting nodig is binnen een gezin.

Het aantal begeleiders zal afgestemd zijn op het aantal jongeren dat op dat moment verblijft bij Hoeve de Kaolder. Elke jongere heeft een eigen slaapplek waar hij/zij mag verblijven met toestemming van de begeleiding. In overleg mag de jongere gebruik maken van zijn telefoon (onder toezicht, niet op de slaapkamer. Tussen 10.00-19.00 uur is gebruik van de telefoon niet toegestaan).

De jongere maakt in de avond of in de ochtend voor het ontbijt verplicht gebruik van douche of bad. De jongeren gaan volgens vooraf afgestemde bedtijden naar hun slaapkamer en verblijft gedurende de nacht op zijn kamer.

Indien nodig kan gebruik worden gemaakt van het toilet op de bovenverdieping. Er is altijd een (slaap)nachtdienst, alarm- en videobewaking aanwezig.

Voor meer informatie over dagbesteding en het tijdelijk verblijf kunt u terecht bij zorgcoördinator Rob Peeters (r.peeters@hoevedekaolder.nl, 0475-451701). In overleg met hem wordt een intake ingepland om de precieze hulpvraag helder te krijgen.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.