Dagbesteding

Hoeve de Kaolder biedt dagbesteding op woensdag- en vrijdagmiddag, zaterdag en zondag. Daarnaast zijn we in de vakanties van maandag tot en met zondag geopend. Alle dagen bieden wij mogelijkheid tot logeer- of vakantieopvang. Wij hanteren onze planningen voor de dagopvang erg flexibel en afgestemd op uw wens. 

Wij bieden een heel divers scala aan activiteiten, de jongeren kunnen bij ons knuffelen met onze konijnen en cavia's, paardrijden, skelteren en spelen in de speelweide, sporten in onze sportruimte of zelfs maaltijden bereiden in onze professionele keuken. Voor de liefhebber is het zelfs mogelijk om met boer Peter mee te lopen op de stal, koeien te voeren en zelfs mee te gaan melken. Ook is er een speciale muziekruimte met drumstel en keyboard voor de muziekliefhebber. Mocht de jongere zich even rustig willen terug trekken dan is dit ook mogelijk. 

Vanwege de ruimte kunnen wij meerdere jongeren tegelijk ontvangen, er is dus ook altijd wel een kameraadje bij.

De begeleiding is één begeleider op een vijftal jongeren, daarnaast is er ook één op één begeleiding mogelijk op de dagbesteding. Tijdens de dagopvang werken we aan de persoonlijke leerdoelen en sociale contacten. Voorop staat natuurlijk dat de jongere een leuke tijd heeft en al spelende leert. 

Lijkt het je leuk om eens te komen kijken?

maak een afspraak
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.