Nieuws 

donderdag 02 mei 2013

Artikel: Hoeve de Kaolder staat voor u klaar!

Hoeve de Kaolder staat voor u klaar

Hoeve de Kaolder is er om kinderen en jeugdigen met autisme, ADHD en andere aanverwante stoornissen de zorg te bieden die zij nodig hebben.

Vrije inloopochtend

Niet alleen voor uw kind, maar ook voor het hele gezin waarin hij of zij opgroeit, staan wij graag klaar. We kunnen ons voorstellen dat u veel vragen hebt met betrekking tot de opvoeding van uw kind. Mieke Venner-Drabbels, zorgcoördinator bij Hoeve de Kaolder, geeft aan: “We hebben gemerkt dat ouders behoefte hebben aan een laagdrempelige voorziening waar zij terecht kunnen met vragen. Om hier op in te spelen, organiseren we van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur vrije inloopochtenden om u de gelegenheid te bieden met een medewerker in gesprek te gaan. Een afspraak maken is hiervoor niet nodig.”

Themaochtenden

Periodiek vinden er themaochtenden plaats op Hoeve de Kaolder om u te informeren over uiteenlopende onderwerpen. Thema’s die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: ‘Mijn zoon in de puberteit’, ‘Sociale vaardigheden’ of ‘Seksualiteit en autisme’. Kijk voor de agenda en om u aan te melden op www.hoevedekaolder.nl.

9 juni Open Dag

Daarnaast nodigen we u van harte uit om een kijkje te komen nemen op onze open dag op 9 juni aanstaande. Voor kinderen is er van alles te doen, te zien en te beleven. Hebt u nog vragen? Kijk eens op onze website of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Hoeve de Kaolder

Leukerweg 3
6095 NX Baexem
Telefoon: 0475 - 451701
info@hoevedekaolder.nl
 www.hoevedekaolder.nl

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.